PRIVATLIVSPOLITIK

 

HAIR4YOU

v/MARTINA C. FOGTMANN

CENTERPLADSEN 3

6360 TINGLEV

 

TLF. 7464 2666

PRIVATLIVSPOLITIK

 

1.1. Cookies

Hair4You anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil hjemmesiden kunne blive mindre relevant, og du kan desuden risikere at websiden ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/fravalg

 

2.1. Personoplysninger

Hair4You bruger ikke personfølsomme oplysninger. Ingen personlige oplysninger, der registreres hos Hair4You, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand.

 

2.2. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på computer med begrænset adgang.Vær opmærksom på, at du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Ønsker du adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Hair4You, skal du rette henvendelse til Martina.fogtmann@hotmail.com. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

 

2.3. Formålet

Oplysningerne bruges til at idenficere dig som bruger og for at kunne yde den perfekte service for dig.

Oplysningerne opbevares så længe det er nødvendig for at kunne yde den perfekte service for dig som kunde.

Hvis dette ikke er nødvendig mere, vil dine data blive slettet i.h.t. reglerne inden for persondatalovgivningen.